Welkom op de site van Focus and Art, ik ben Coby .

Jaren schilderde ik landschappen, portretten en stillevens. Op een gegeven moment raakte ik geïnteresseerd in fotografie en besloot om mijn kwast te verruilen voor een camera. Nu maak ik die portretten en landschappen met mijn camera. Vanuit de schilderkunst naar fotografie. Het was een mooie stap om voor mij te maken. 

 

Toch was de stap niet groot: kijken, observeren, spelen of schrijven met licht. Allemaal dingen die zowel in de schilderkunst als in de fotografie samenkomen. Geïnspireerd door de 17e eeuwse schilderkunst maak ik met mijn camera mijn stilleven. Door het observeren, kijken en interesse in de mens maak ik mijn portretten. En door het kijken naar uw bedrijf/website, fotografeer ik in een passende sfeer uw bedrijfs/website reportage 

 

Om mij verder te professionaliseren volgde ik de opleiding tot vakfotograaf aan de School voor Fotografie in Breda, waar ik in 2016 mijn diploma behaalde.

 

Heeft u interesse in één van mijn foto's aan de muur, een mooi portret of het maken van foto's voor uw website of bedrijf? Laat het mij weten. Natuurlijk kunt u ook voor andere fotoverzoeken bij mij terecht. Stuur een mailtje naar ...  of maak gebruik van het contactformulier. 

 

Kijken, observeren, spelen en schrijven met licht. Zo maken we samen uw verhaal. 

Coby Zwartbol

 

 

 

 

Volg Focus and Art ook op Facebook en Instagram